Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

KΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ξυπόλητους Ελληνες ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ στο Δάσος

ΤΗ DEUTSCHE BANK ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

 

Προκήρυξη Εξαγοράς του Ομίλου Ιβαν Σαββίδη από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

Προκήρυξη Εξαγοράς του Ομίλου Ιβαν Σαββίδη από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”
Καθώς το Ελικόπτερο του Alexandre de Rothschild που είχε απογειωθεί από την πολυτελή θαλαμηγό στα ανοιχτά του Σουνίου που ανήκει σε Ελληνα tycoon προσγειωνόταν στην μοναδική βίλα που στέκεται αγέρωχη στη κορυφή του λόφου αγναντεύωντας τον Ναό του Ποσειδώνα με τη θέα που κόβει την ανάσα και είναι απροσπέλαστη για τους κοινούς (και ως επί το πλείστον) ηλιθίους θνητούς οι εντυπωσιακές φιγούρες των δύο συντακτριών μας Gillian Rothschild και Ιόλης Πιερίδη σαγήνευαν ακόμη και τους γυπαετούς που πετούσαν αμέριμνοι στα έγκατα της βίλας…
Τον Alexandre de Rothschild συνόδευε ο Henri de La Croix de Castries.
Τους Υψηλούς Προσκεκλημένους και φίλους μας περίμεναν δύο φιάλες σαμπάνιας Goût de Diamants.
Ηπιαν δυο γουλιές στην υγεία της παρέας απευθείας από τα στόμια των φιαλών και στην συνέχεια πέταξαν με δύναμη τις φιάλες στο πλάι της πισίνας. Εκείνες έγιναν θρύψαλα. Ο Alexandre και ο Henri  είχαν φθάσει ως το Σούνιο για να γιορτάσουν μαζί μας τα 10 Χρόνια του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” και να κάνουν και την σχετική πλάκα με το χρεοκοπημένο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων, τους εγχώριους Ολιγάρχες και φυσικά τους αστείους πολιτικούς μας. 
Για το υπόλοιπο της ζωής τους ο Alexandre, ο Henri και οι φίλοι τους θα καταφθάνουν όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα για να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιγνίδι:
-To κυνήγι στο δάσος Ελλήνων Ολιγαρχών.
Ο ξυπόλητος και ρακένδυτος Ελληνας Ολιγάρχης θα τρέχει στο δάσος κυνηγημένος από τη παρέα των φίλων μας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί. Ενας μετά τον άλλον οι εγχώριοι Ολιγάρχες θα λάβουν μέρος ξυπόλητοι στο κυνήγι σε ρόλο θηράματος. Η τύχη τους θα είναι προδιαγεγραμμένη. Στο τέλος δεν θα έχουν ούτε την επιλογή του τρόπου που θα ταξιδέψουν στην άλλη ζωή:Aν δηλαδή θα φύγουν τρυπημένοι από δηλητηριασμένο βέλος, σφαίρες ή ειδικά στιλέτα που χρησιμοποιούν οι Ευγενείς σε αντίστοιχα κυνήγια πάντα με θηράματα ηλιθίους που νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό.
Μόνο που για να φθάσουμε στην τελική φάση του κυνηγιού έπρεπε πρώτα να ακολουθηθεί η διαδικασία. Ηδη είχαμε περάσει στην πρώτη φάση του κυνηγητού των Ελλήνων Ολιγαρχών της πλάκας.
Ο Ευρωπαίος Κεντρικός Τραπεζίτης Μάριο Ντράγκι είχε ήδη λάβει από την Αθήνα τις πρώτες ενημερώσεις σχετικά με την “μαγική” αγοραπωλησία των μετοχών του γόνου της γνωστής κατασκευαστικής οικογένειας Φώτη Μπόμπολα από τον περίεργο τύπο που διέδιδε ότι είναι φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο οποίος κυκλοφορούσε με κάτι ακόμη πιο περίεργα παπούτσια.
Η αγοραπωλησία Μπόμπολα-Σαββίδη υπήρξε για κάποια λεπτά αντικείμενο της συζήτησης για τη παρέα του Σουνίου και στα γρήγορα αποφασίστηκε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” να προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Ομιλο Σαββίδη μαζί με τα παπούτσια που φοράει ο Ιβαν.
Στην συνέχεια θα αναλάβει η Εvangelie  την επιμέλεια του ντυσίματος του Ιβάν έτσι ώστε όταν θα πέσουν οι μεταξύ μας υπογραφές να μην έρθει ντυμένος σαν καρνάβαλος.
Αρκετά μίλια βόρεια από την παρέα (μας) του Σουνίου ο Hans-Joachim Fuchtel έχοντας στο πλευρό του υψηλόβαθμο στέλεχος της ΒND και στο τηλέφωνο το δεξί χέρι του Μάριο Ντράγκι προσπαθούσε να καταλάβει πως είναι δυνατόν τα έσοδα της Αττικής Οδού να εξακολουθούν να πηγαίνουν στα ταμεία του ελληνικού ομίλου με τον υψηλό δανεισμό και όχι απευθείας στην Deutsche Bank!
Deutsche Bank πρέπει να παίρνει τα έσοδα της Αττικής Οδού σύμφωνα με τον Σόιμπλε-όλα τ΄άλλα είναι μπαγαποντιές των ελληνικών κυβερνήσεων που πολύ σύντομα θα πάψουν να είναι ελληνικές αλλά και κυβερνήσεις.
Στο μεταξύ ο νεαρός Μπόμπολας με την γνωστή ανακοίνωσή του για το Mega επιτέθηκε στις επίσης πολυδανεισμένο συνεταίρο του στο Mega Βαρδινογιάννη αφήνοντας τον Μάριο Ντράγκι Παυλόπουλο.
Ο Hans-Joachim Fuchtel απορούσε πως είναι δυνατόν οι επιχειρήσεις Ελλήνων Ολιγαρχών όπως είναι ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και οι λοιποί δεν έχουν περάσει ακόμη στα χέρια των αντίστοιχων γερμανικών.
Ο Alexandre και ο Henri είχαν την κατάλληλη απάντηση όταν έφθασε η συζήτηση στους Ελληνες Ολιγάρχες.
Μα αυτό είναι η χαρά του κυνηγιού. Τα θηράματα να αφήνονται να πιστεύουν πως είναι κυνηγοί και παντοδύναμοι ως την την τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσει το κυνήγι…Στο κάτω κάτω πρέπει να το κάνουμε όσο γίνεται πιο ενδιαφέρον.
killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...