Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Βρετανία - Φόβοι για νέα επίθεση

Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Βρετανία - Φόβοι για νέα επίθεση
Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη Βρετανία μετά την επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άτομα, ανέβηκε από «σοβαρό» σε «κρίσιμο», το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού στην πεντάβαθμη κλίμακα της χώρας, δήλωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (23/05/2017) η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.
«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πιθανότητα ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη ομάδα ατόμων που συνδέονται με την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ», τόνισε η Μέι με δήλωσή της που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
Όπως τόνισε το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής «δεν σημαίνει απλά ότι μια επίθεση είναι πολύ πιθανή, αλλά μια επιπλέον επίθεση μπορεί να είναι άμεση».
Η βρετανίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα υποστηρίξουν το έργο της αστυνομίας για την ασφάλεια βασικών τοποθεσιών και στρατιώτες θα παραταχθούν σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/794748/sto-anotato-epipedo-synagermoy-i-vretania-fovoi-gia-nea-epithesi#ixzz4hyQ20KY6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...