Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η ξεφτίλα συνεχίζεται και ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού

 
 Η ξεφτίλα συνεχίζεται και ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού

 

Ακούγαμε διάφορες δηλώσεις από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ότι « δεν πρόκειται η ομάδα να υποβιβαστεί» και ότι «θα καταθέσουμε πλήρη φάκελο και θα πάρουμε την άδεια».
Και έχουμε φθάσει λίγες ημέρες πριν και το τέλος της παράτασης για την κατάθεση των φακέλων και στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάνει τίποτα. Ο Αλαφούζος αποφάσισε να μην βάλει χρήματα, για να πάρει την άδεια, συν το ότι ο τραγικός ισολογισμός της ομάδας την περίοδο 2016-17 έχει βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες του Παναθηναϊκού.
Ο φάκελος που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες θα είναι σχεδόν άδειος και όχι πλήρης όπως είχε δηλώσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το ματς με την ΑΕΚ (σε άλλη μία δήλωση, που άλλα είπε και άλλα έγιναν). Οπότε όλες οι ελπίδες του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας -για να αποφύγει την μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας του και να μην πέσει η ομάδα στην Football League - είναι στην Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ. Ολόκληρος Παναθηναϊκός … «κρέμεται» από την Κέρκυρα, την Ξάνθη, τον Πανατωλικό , τον Λεβαδειακό και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα , από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γραμμένο , για να μην πέσει. Μιλάμε όχι για ξεφτίλα απλά. Μιλάμε για «έγκλημα» κατά του Παναθηναϊκού.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιέγραψε την τραγική κατάσταση και είπε ευθέως ότι σχεδόν όλοι θα φύγουν από την ομάδα με την λήξη της περιόδου, με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός διαλύεται, αυτή είναι η πραγματικότητα, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η διοίκησή του είναι …κρυμμένη και βγάζει ανακοινώσεις μόνο για να διαψεύσει ρεπορτάζ, αγνοώντας τα εκατομμύρια κόσμου, που δεν μπορούν να πνίξουν την οργή τους, για αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο.
Τα ψέματα τελειώνουν για όλους και όσοι έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του θα τελειώσουν και αυτοί είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν. Ένας μήνας μένει, για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και μετά θα δούμε τι θα έχει απομείνει και αν ο Παναθηναϊκός θα έχει πέσει στον γκρεμό, η όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...