Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σόιμπλε και ESM κόβουν κάθε συζήτηση για το χρέος: Μνημόνια και σκληρή λιτότητα για 20 χρόνια!

 

Σόιμπλε και ESM κόβουν κάθε συζήτηση για το χρέος: Μνημόνια και σκληρή λιτότητα για 20 χρόνια!

«Μουδιασμένη» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που θριαμβολογούσε για λύση - Απίστευτη «κωλοτούμπα» Τσίπρα μέσα σε λίγες ώρες - Οι... γραβάτες ξαναμπαίνουν στην ντουλάπα!

Ελληνικό χρέος | Ειδήσεις: Απόλυτα εγκλωβισμένη στο μνημονιακό «λαβύρινθο» που έχουν στήσει εδώ και καιρό ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Κλάους Ρέγκλινγκ εμφανίζεται η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά και τη διαρροή εγγράφου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), με το οποίο προτείνεται η Ελλάδα να παραμείνει μόνιμα εγκλωβισμένη σε καθεστώς σκληρής επιτροπείας από τους τεχνοκράτες.
Εμπιστευτικό έγγραφο του Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ESM) αποκαλύπτει τις προθέσεις των δανειστών για την Ελλάδα και το υπέρογκο χρέος της.
Σύμφωνα με τη μελέτη που προετοιμάστηκε από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ και έχει στα χέρια του το πρακτορείο Reuters, η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί ελάφρυνση χρέους, εάν διατηρήσει πρωτογενή πλεονάσματα άνω του 3% για 20 χρόνια.
Το έγγραφο αποκαλύπτει πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι «δορυφόροι» της Γερμανίας επιμένουν ότι το εάν η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους, μπορεί να αποφασιστεί μόνο με τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, στα μέσα του 2018.


Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/794994/soimple-kai-esm-kovoyn-kathe-syzitisi-gia-to-xreos-mnimonia-kai-skliri-litotita-gia-20-xronia#ixzz4i4Swfog4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...